Νικητησ House Of Fame : Cfx5j4bog2u0m / Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με.. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε τους πάντες όπως μόνο εκείνη ξέρει, παρουσιάζοντας ένα δυνατό. Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Στον τελικό βρέθηκαν οι γιάννης αρβανιτίδης, άρης βανταράκης, γιώργος σπετσιώτης, jimmy sion, στέφανος πιτσίνιαγκας και βένια καραγιαννίδου. Σήμερα στον τελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν προκριθεί απο το περασμένο live και αυτοί είναι οι η βένια καραγιαννίδου η μοναδική γυναίκα. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσινιάγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records.

Στον πιο εντυπωσιακό τελικό μας υποδέχεται, απόψε στις 21:00 στο house of fame la academia, η εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα! Οι παίκτες ερμήνευσαν δύο τραγούδια στον τελικό. Ο ceo της panik records μπήκε στην…house of fameσυμβολαιοσκαϊτηλεοραση. Ο μεγαλος νικητης, η εκρηκτικη ελενη φουρειρα και ο συγκινητικος πανος μεταξοπουλος. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι.

Blzfwrixilvkxm
Blzfwrixilvkxm from www.iefimerida.gr
Νέα δεδομένα και εξελίξεις που μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο να μάθουμε ποιος τελικά θα είναι ο νικητής του house of fame. Εκρηκτική της εμφάνιση επί σκηνής. Η φουρέιρα έδωσε ένα απίθανο one woman show ενθουσιάζοντας κοινό και τηλεθεατές. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. House of fame τελικός, ανατροπή! Ο στέφανος πιτσίνιαγκας αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του house of fame με την ελένη φουρέιρα, ωστόσο, να «κλέβει» την παράσταση με την. Η ελένη φουρέιρα, φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία του σχεδιαστή, βρεττού βρεττάκου, ανακοίνωσε το όνομα του. To house of fame φτάνει απόψε στο τέλος του και η ελένη φουρέιρα φρόντισε να κάνει την έναρξη της εκπομπής εκρηκτική.

Μετά από δώδεκα live concerts όπου η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή αξιολογούσε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, απόψε ο γιάννης πλούταρχος, η καίτη γαρμπή.

Ηομε news media house of fame: House of fame νικητής | όλες οι ειδήσεις από το tvfreaks. Σήμερα στον τελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν προκριθεί απο το περασμένο live και αυτοί είναι οι η βένια καραγιαννίδου η μοναδική γυναίκα. Τίτλοι τέλους για το house of fame του σκαι. Τίτλοι τέλους για το house of fame του σκαι. Με μεγάλο νικητή τον στέφανο πιτσινιάγκα ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο μεγάλος τελικός του house of fame! Αυλαία για το μουσικό ριάλιτι «house of fame», με τον νικητή να υπογράφει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Τίτλοι τέλους για τη μουσική ακαδημία με τον μεγάλο τελικό χθες το βράδυ (28/5) και την ανάδειξη του νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Οι παίκτες ερμήνευσαν δύο τραγούδια στον τελικό. Ο νικητής της μουσικής ακαδημίας θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο νικητής του «house of fame» που κέρδισε στην ψηφοφορία του κοινού για το music video, παρουσιάζει με εικόνα το «μίλα της», από την panik records, που εδώ και 10 χρόνια ανακαλύπτει και αναδεικνύει νέα ταλέντα. Η μουσική ακαδημία ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό της παρασκευής 28/5 και την ανάδειξη του νικητή.

Τίτλοι τέλους για το house of fame του σκαι. Οι σπουδαστές της ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή για την πιο κρίσιμη. Το 13ο και τελευταίο του live, πραγματοποίησε το βράδυ της παρασκευής το μουσικό ριάλιτι house of fame, στη συχνότητα του σκαϊ, στο οποίο live αναδείχτηκε και ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού. Λογικά σήμερα το house of fame, θα κάνει και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού όλοι περιμένουν να μάθουν τον τελικό νικητή απο την αποψινή διαδικασία. Σήμερα στον τελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν προκριθεί απο το περασμένο live και αυτοί είναι οι η βένια καραγιαννίδου η μοναδική γυναίκα.

House Of Fame Akyrw8hke To Live Ths Paraskeyhs Ti Synebh In Gr
House Of Fame Akyrw8hke To Live Ths Paraskeyhs Ti Synebh In Gr from www.in.gr
Τραγούδησε, χόρεψε, άλλαξε ρούχα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ο τελικός του house of fame la academia ολοκληρώθηκε στον σκαϊ περίπου στις 2 τα ξημερώματα του σαββάτου. Το house of fame ολοκλήρωσε το ταξίδι του και έτσι το βράδυ της παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ο ίδιος, περιτριγυρισμένος από τους υπόλοιπους σπουδαστές και γεμάτος από συγκίνηση, ανέφερε για τη νίκη του: Τίτλοι τέλους για τη μουσική ακαδημία με τον μεγάλο τελικό χθες το βράδυ (28/5) και την ανάδειξη του νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Η πιο fun μουσική ακαδημία υποδέχεται δεκαοχτώ ταλαντούχους τραγουδιστές από ελλάδα και κύπρο. Στον πιο εντυπωσιακό τελικό μας υποδέχεται, απόψε στις 21:00 στο house of fame la academia, η εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα! Ο μεγαλος νικητης, η εκρηκτικη ελενη φουρειρα και ο συγκινητικος πανος μεταξοπουλος.

Το 13ο και τελευταίο του live, πραγματοποίησε το βράδυ της παρασκευής το μουσικό ριάλιτι house of fame, στη συχνότητα του σκαϊ, στο οποίο live αναδείχτηκε και ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού.

Το πρόσωπο που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του house of fame είναι ο στέφανος πιτσίνιαγκας! Τίτλοι τέλους για το house of fame του σκαι. Το house of fame ολοκλήρωσε το ταξίδι του και έτσι το βράδυ της παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός. Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του talent show του σκαϊ. Στον πιο εντυπωσιακό τελικό μας υποδέχεται, απόψε στις 21:00 στο house of fame la academia, η εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα! Ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο νικητής του «house of fame» που κέρδισε στην ψηφοφορία του κοινού για το music video, παρουσιάζει με εικόνα το «μίλα της», από την panik records, που εδώ και 10 χρόνια ανακαλύπτει και αναδεικνύει νέα ταλέντα. Στα lives του show, η ελένη φουρέιρα υποδέχεται στη σκηνή του «house of fame la academia» τους σπουδαστές της ακαδημίας για την πιο κρίσιμη συναυλία. Το house of fame, το ριάλιτι μουσικής του σκαϊ έριξε αυλαία το βράδυ της παρασκευής με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Mετά από 15 εβδομάδες διδασκαλίες και 13 live, ο μεγάλος τελικός του house of fame έφτασε με έξι φιναλίστ να δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του house of fame με την ελένη φουρέιρα, ωστόσο, να «κλέβει» την παράσταση με την. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με. Εκρηκτική της εμφάνιση επί σκηνής. Απόψε το βράδυ έχουμε τον τελικό του μουσικού ριάλιτι house of fame και ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο, για τον τελικό νικητή απο το αποψινό live.

Στον τελικό βρέθηκαν οι γιάννης αρβανιτίδης, άρης βανταράκης, γιώργος σπετσιώτης, jimmy sion, στέφανος πιτσίνιαγκας και βένια καραγιαννίδου. Ο ceo της panik records μπήκε στην…house of fameσυμβολαιοσκαϊτηλεοραση. Εκρηκτική της εμφάνιση επί σκηνής. Το house of fame ολοκλήρωσε το ταξίδι του και έτσι το βράδυ της παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας κατέκτησε τον τίτλο του νικητή και το χρυσό συμβόλαιο με την panik records.

I26ni00tkp7yam
I26ni00tkp7yam from www.kalamatatimes.gr
Η φουρέιρα έδωσε ένα απίθανο one woman show ενθουσιάζοντας κοινό και τηλεθεατές. Η ελένη φουρέιρα, φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία του σχεδιαστή, βρεττού βρεττάκου, ανακοίνωσε το όνομα του. Η μουσική ακαδημία ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό της παρασκευής 28/5 και την ανάδειξη του νικητή. Η πιο fun μουσική ακαδημία υποδέχεται δεκαοχτώ ταλαντούχους τραγουδιστές από ελλάδα και κύπρο. Τίτλοι τέλους για το house of fame του σκαι. House of fame νικητής | όλες οι ειδήσεις από το tvfreaks. Τραγούδησε, χόρεψε, άλλαξε ρούχα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η βραδιά ξεκίνησε με την εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα σε ένα απίστευτο show επί σκηνής με τα αγαπημένα της τραγούδια.

Ο νικητής της μουσικής ακαδημίας θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records.

Ο τελικός του house of fame la academia ολοκληρώθηκε στον σκαϊ περίπου στις 2 τα ξημερώματα του σαββάτου. Το house of fame ολοκλήρωσε το ταξίδι του και έτσι το βράδυ της παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός. Η μουσική ακαδημία ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό της παρασκευής 28/5 και την ανάδειξη του νικητή. Τίτλοι τέλους για τη μουσική ακαδημία με τον μεγάλο τελικό χθες το βράδυ (28/5) και την ανάδειξη του νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Τη βραδιά του τελικού άνοιξε η ελένη φουρέιρα με μια καταπληκτική εμφάνιση εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά τους πάντες. Σήμερα στον τελικό θα δούμε τους παίκτες που έχουν προκριθεί απο το περασμένο live και αυτοί είναι οι η βένια καραγιαννίδου η μοναδική γυναίκα. Με μεγάλο νικητή τον στέφανο πιτσινιάγκα ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο μεγάλος τελικός του house of fame! Αναλυτικές λεπτομέρειες για τις δυνατότητες που προσφέρει το συμβόλαιο της panik στον νικητή του house of fame, αποκάλυψε ο γιώργος αρσενάκος. Στα lives του show, η ελένη φουρέιρα υποδέχεται στη σκηνή του «house of fame la academia» τους σπουδαστές της ακαδημίας για την πιο κρίσιμη συναυλία. Η μουσική ακαδημία ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό της παρασκευής 28/5 και την ανάδειξη του. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας. Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής στο μουσικό ριάλιτι του σκαϊ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.